Loop een dag mee met het medisch behandelteam

Heb je de ambitie om multidisciplinair samen te werken binnen chronisch complexe zorg (in de leeftijd van 20 tot 100 jaar), dan is een baan binnen het medisch team van Livio misschien wel iets voor jou! 

Specialist Ouderengeneeskunde

"Bij Livio hebben we het gewoon heel goed voor elkaar!"

- Marjolein ten Brinke
Specialist Ouderengeneeskunde

Over het medisch behandelteam van Livio

Het medisch behandelteam bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners. Momenteel zijn er meer dan 20 collega's onderdeel van dit team. Het team wordt ondersteund door het medisch secretariaat. 

De wijze hoe we dit binnen Livio hebben ingericht is vrij uniek binnen de zorg. Het zorgt ervoor dat onze collega's laagdrempelig zijn voor zowel collega als cliënt, en dat ze snel kunnen schakelen. 

Het team biedt ook plek voor voor artsen in opleiding. 

Leer het team alvast kennen

Of het nu de verscheidenheid aan cassusen of de doelgroep is, werken als medisch specialist bij Livio is uitdagend en mooi. Benieuwd wat het medisch behandelteam zelf vindt van het werken bij Livio? Check onderstaande video! 

Youtube video

accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Kom langs en ervaar het zelf! 

Benieuwd hoe een dag van een collega uit het medisch team er uit ziet? Loop een dag mee! Onze collega's laten je graag zien hoe mooi hun vak is en hoe warm en gezellig het team is. Aanmelden voor een meeloopdag kan via onderstaande knop.

Wil je graag een dag meelopen in een ander team, dan kun je dit aangeven in het aanmeldformulier door "anders" aan te klikken. Onze collega van P&O zal vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Livio Portretten 8

Zelf&Zorg thema's

Zo werken wij.

De verbinding tussen al deze verhalen zijn onze gezamenlijke waarden: toewijding, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Deze waarden zorgen ervoor dat jij veel vrijheid hebt om zelf de zorg te organiseren, temidden van de veiligheid van een krachtig team. 

Fiets&Visie

Op de fiets naar je werk, wel zo fijn. Maar dichtbij betekent bij Livio zoveel meer. In onze visie zetten we de mens als individu centraal.

Lef&Leren

Kantoortijgers bewonderen jouw lef. En terecht, dagelijks zijn tientallen mensen voor hun meest persoonlijke handelingen en wensen afhankelijk van jouw deskundigheid en jouw keuzes. 

Sneakers&Samen

Die tienduizend stappen per dag? Tja... in de zorg haal je die op je sloffen. Bij wijze van spreken dan, want als jij lieve toffe sneakers draagt is dat prima.

Koffie&Keuze

Koffie. Eén woord kan heel veel zeggen, dat weet jij als geen ander. Voor een cliënt betekent koffie tijd, aandacht en begrip. En in je werk?

Taak&Tachtig

Logisch toch dat iemand met tachtig jaar levenservaring jouw takenlijstjes niet zo belangrijk vindt? Waar het om gaat is dat jij het mogelijk maakt dat jouw cliënt het leven ten volle kan leven.

Taart&Team

Taart eten met een arts of een fysiotherapeut? Bij Livio dagelijkse kost. Nou... misschien niet de taart, want dan groeien we te hard.