Waarom werken bij Livio?

Bij ons draait alles om de cliënten. En jij maakt dat elke dag weer waar, als medewerker, vrijwilliger, stagiair of afstudeerder. Daarom heb je bij ons de hoofdrol. Samen met jou en jouw team maken we werken bij Livio uitdagend en gewaardeerd. Hoe dat in de praktijk werkt? Dat lees je hieronder.

Zelf&Zorg

In onze visie zetten wij de cliënt centraal. Het gaat om individuen die hun leven zelfstandig inrichten en dat morgen ook willen doen. Ook als ze daarbij zorg nodig hebben. Wat geldt voor onze cliënten, geldt ook voor jou als medewerker. Bij Livio tel jij als individu en bepaal je zoveel mogelijk zelfstandig hoe je werkt. Maar je bent nooit alleen, want samen met je collega’s vorm je een ijzersterk team. Oftewel, zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen: Zelf&Zorg.

Waarom werken bij Livio

Onze kernwaarden

Heel belangrijk in ons werk zijn ook onze kernwaarden. Die vertellen je wat wij belangrijk vinden en wat je mag verwachten als je bij ons werkt. Onze kernwaarden zijn toewijding, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Ze betekenen bij ons het volgende:

Toewijding is bij ons je kunnen inzetten met hart en ziel, zónder jezelf te verliezen. Want wij hebben aandacht voor jou.

Verantwoordelijkheid is bij ons het commitment tussen jou & jouw collega’s, zodat jullie een sterk team vormen.

Professionaliteit is bij ons zekerheid hebben over je deskundigheid, want we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zo werkt het bij Livio 

Deze kernwaarden willen we graag wat meer toelichten en Livio-eigen maken. Daarom hebben we ze verwerkt in zes variaties op Zelf&Zorg. Zie ze als zes hoofdstukken in het verhaal over werken bij Livio, met jou & jouw team in de hoofdrol. 

Fiets&Visie 

Op de fiets naar je werk, wel zo fijn. Maar dichtbij betekent bij Livio zoveel meer. In onze visie zetten we de mens als individu centraal. Dat betekent dat niet alleen meneer Jansen de zorg krijgt die hij nodig heeft om zijn leven ten volle te leven. Ook jij & jouw team krijgen wat jullie nodig hebben om met hart & ziel te kunnen werken. 

Lef&Leren 

Kantoortijgers bewonderen jouw lef. En terecht, dagelijks zijn tientallen mensen voor hun meest persoonlijke handelingen en wensen afhankelijk van jouw deskundigheid en jouw keuzes. Dat blijft spannend & gewaardeerd. En het lef om te erkennen dat je nooit bent uitgeleerd…? Die uitdaging kunnen jij & jouw team aangrijpen bij onze Livio Academie. 

Sneakers&Samen 

Die tienduizend stappen per dag? Tja… in de zorg haal je die op je sloffen. Bij wijze van spreken dan, want als jij liever toffe sneakers draagt is dat prima. Crocs en keurslijven bepalen bij ons niet de teamspirit. Die is er omdat jij & jouw collega's gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen voor jullie cliënten. En dan loopt alles lekker. 

Koffie&Keuze 

Koffie? Eén woord kan heel veel zeggen, dat weet jij als geen ander. Voor een cliënt betekent koffie tijd, aandacht en begrip. En in je werk? Daar staat ‘koffie’ voor de momenten waarop jij & jouw team kiezen voor een warme overdracht. Omdat wij vinden dat, naast alle digitale middelen, persoonlijk overleg essentieel is voor het bieden van de beste en meest passende zorg. 

Taak&Tachtig 

Logisch toch dat iemand met tachtig jaar levenservaring jouw takenlijstjes niet zo belangrijk vindt? Waar het om gaat is dat jij het mogelijk maakt dat jouw cliënt het leven ten volle kan leven. En natuurlijk, als verzorgende heb je tachtig taken op je lijstje. Maar je hebt ook een sterk team om je heen met tachtig-en-één ideeën. En dát telt. 

Taart&Team 

Taart eten met een arts of fysiotherapeut? Bij Livio dagelijkse kost. Nou… misschien niet de taart, dan groeien we te hard. Maar wel de collegialiteit tussen álle medewerkers, want wij weten hoe belangrijk werksfeer & nabijheid van collega’s voor jou zijn. We doen er dus alles aan om jou & je team daarbij te ondersteunen. 

Jij & jouw team in de hoofdrol 

We kunnen je nog veel meer vertellen, maar neem ook gerust eens een kijkje bij je (toekomstige) collega’s. Klik hier om hun verhalen te lezen. 

Taart en samen