Waarom werken bij Livio?

Bij ons draait alles om de cliënten. En jij maakt dat elke dag weer waar, als medewerker, vrijwilliger, stagiair of afstudeerder. Daarom heb je bij ons de hoofdrol. Samen met jou en jouw team maken we werken bij Livio uitdagend en gewaardeerd. Hoe dat in de praktijk werkt? Dat lees je hieronder.

Zelf&Zorg

In onze visie zetten wij de cliënt centraal. Het gaat om individuen die hun leven zelfstandig inrichten en dat morgen ook willen doen. Ook als ze daarbij zorg nodig hebben. Wat geldt voor onze cliënten, geldt ook voor jou als medewerker. Bij Livio tel jij als individu en bepaal je zoveel mogelijk zelfstandig hoe je werkt. Maar je bent nooit alleen, want samen met je collega’s vorm je een ijzersterk team. Oftewel, zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen: Zelf&Zorg.

Waarom werken bij Livio

Onze kernwaarden

Heel belangrijk in ons werk zijn ook onze kernwaarden. Die vertellen je wat wij belangrijk vinden en wat je mag verwachten als je bij ons werkt. Onze kernwaarden zijn toewijding, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Ze betekenen bij ons het volgende:

Toewijding is bij ons je kunnen inzetten met hart en ziel, zónder jezelf te verliezen. Want wij hebben aandacht voor jou.

Verantwoordelijkheid is bij ons het commitment tussen jou & jouw collega’s, zodat jullie een sterk team vormen.

Professionaliteit is bij ons zekerheid hebben over je deskundigheid, want we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zo werkt het bij Livio 

Deze kernwaarden willen we graag wat meer toelichten en Livio-eigen maken. Daarom hebben we ze verwerkt in zes variaties op Zelf&Zorg. Zie ze als zes hoofdstukken in het verhaal over werken bij Livio, met jou & jouw team in de hoofdrol. 

Fiets&Visie

Op de fiets naar je werk, wel zo fijn. Maar dichtbij betekent bij Livio zoveel meer. In onze visie zetten we de mens als individu centraal.

Lef&Leren

Kantoortijgers bewonderen jouw lef. En terecht, dagelijks zijn tientallen mensen voor hun meest persoonlijke handelingen en wensen afhankelijk van jouw deskundigheid en jouw keuzes. 

Sneakers&Samen

Die tienduizend stappen per dag? Tja... in de zorg haal je die op je sloffen. Bij wijze van spreken dan, want als jij lieve toffe sneakers draagt is dat prima.

Koffie&Keuze

Koffie. Eén woord kan heel veel zeggen, dat weet jij als geen ander. Voor een cliënt betekent koffie tijd, aandacht en begrip. En in je werk?

Taak&Tachtig

Logisch toch dat iemand met tachtig jaar levenservaring jouw takenlijstjes niet zo belangrijk vindt? Waar het om gaat is dat jij het mogelijk maakt dat jouw cliënt het leven ten volle kan leven.

Taart&Team

Taart eten met een arts of een fysiotherapeut? Bij Livio dagelijkse kost. Nou... misschien niet de taart, want dan groeien we te hard. 

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's?

Lees wat zij vertellen over het werken bij Livio in de ervaringsverhalen!