Leren bij Livio

Een baan in de zorg geeft je elke dag weer voldoening, want cliënten rekenen op je. Maar het is ook een baan met veel uitdaging. Cliënten zijn immers afhankelijk van jouw deskundigheid en keuzes. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid en is er ruimte voor eigen initiatief. We bieden je een veilige omgeving om te leren. Meer weten over hoe het is om bij Livio te werken? Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om je bij Livio te ontwikkelen

Livio Academie

Bij Livio vinden we het belangrijk dat je sterk staat en dat zeker kunt zijn van jouw professionele ontwikkeling. We hebben een uitgebreid aanbod aan opleidingen, cursussen en e-learning modules, die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en de ontwikkelingen in de zorg. Als het aan ons ligt ben je nooit uitgeleerd. Dus… jezelf ontwikkelen? Graag! Onze Livio Academie helpt je daarbij.

Stage en afstuderen

Wij werken nauw samen met diverse scholen in het beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en hoger onderwijs. We begeleiden stage- en afstudeerstudenten en project- en studiegroepen. Bovendien geven we regelmatig gastcolleges en lezingen. Wil je bij ons stage lopen of je afstudeeropdracht bij ons uitvoeren? Goed plan! Klik hier voor meer informatie over stage bij Livio of om je aan te aanmelden. 

Maatschappelijke stages

Ben je student en wil je bij Livio een maatschappelijke stage lopen? Stuur dan een mail naar livioacademie@livio.nl met een korte motivatie.

Onze collega's van de Livio Academie zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

Jij & jouw team in de hoofdrol

We kunnen je nog veel meer vertellen, maar lees ook gerust eens het verhaal van leerling HBO verpleegkundige Bram Timmers. 

Lees hier het ervaringsverhaal van Bram.

Werken bij Livio - Bram

Vakantiewerk

Beleef een leuke zomer! Kom werken bij Livio!

Wil jij tijdens de vakantieperiode in een team van enthousiaste, professionele mensen werken? Livio biedt je een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is en je écht iets voor andere mensen kunt betekenen!

Zo kun jij je aanmelden:

Hieronder kun je het inschrijfformulier voor vakantiewerk downloaden waarmee je kunt solliciteren. Stuur je aanmelding mèt gevraagde bijlagen naar het Talentbureau van Livio. De gegevens hiervoor staan op het formulier. Alleen volledig complete aanmeldingen met het inschrijfformulier worden in behandeling genomen.

Lef&Leren Header Website