Over Livio

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. Daarnaast hebben we twee verpleeghuizen, beschikken we over zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg.

Met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers werken we iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Dit doen we door de zelfredzaamheid van onze cliënten zoveel mogelijk te versterken en in te zetten op welzijn en welbevinden. Zo zorgen we samen voor meer leefplezier. En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s.

Welke doelgroepen kent Livio?

We bieden zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in woonzorgcentra. Daarnaast hebben we verschillende doelgroepen, zoals jong dementerenden, psychogeriatrische zorg, revalidatie, lichamelijke gehandicapten en somatische zorg. Daardoor kun je als zorgprofessional kennismaken met de breedte van je vak en ontdekken wat het beste bij je past.