Wat doet een verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben je de schakel tussen de zorg en het medische domein. Je bent eigenlijk voor meerdere doelgroepen de eerste contactpersoon, voor de cliënt, de familie maar ook voor de artsen. 

In deze functie binnen Livio ben je de spin in het web. Enerzijds ben je laagdrempelig en toegankelijk voor de cliënt en zijn/haar familie. Anderzijds ben je een professionele (sparrings)partner voor de specialist ouderengeneeskunde waar je, met name in hoog complexe casussen, veel mee samenwerkt. 

Bij Livio werken we met veel verschillende doelgroepen. Doordat een verpleegkundig specialist breed is opgeleid kun je op alle doelgroepen jouw steentje bijdragen. Dit zorgt voor veel afwisseling. 

Benieuwd naar de ervaringen van collega's? Lees het verhaal van Sharon hieronder. 

Loop een dag mee!

Ben je benieuwd hoe een dag als verpleegkundig specialist bij Livio eruit ziet? Je kunt een dag meelopen! Aanmelden kan via onderstaande knop. 

Lijkt het leuk om als verpleegkundig specialist bij Livio aan de slag te gaan? Ga naar de vacature en solliciteer direct!

Sharon

Wij zijn de schakel tussen de zorg en het medische domein. Dus eigenlijk zijn wij altijd eerste contactpersoon, zowel voor de cliënt en de familie als voor de artsen. Ik vind het super om die schakel te kunnen zijn

De diversiteit aan casussen is enorm. Wat het werk erg uitdagend maakt. Bij hoog complexe casussen werk ik veel met de SO samen. Maar zelf kan ik ook veel oppakken.

Bij Livio werken we met veel verschillende doelgroepen. Doordat wij breed zijn opgeleid kunnen we ook op al die doelgroepen ons steentje bijdragen. Dat maakt dat iedere dag anders is, en ik dus ook iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga!

Verpleegkundig specialist Sharon ten Have

Sharon over haar werk als verpleegkundig specialist

Youtube video

accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Zelf&Zorg thema's

Zo werken wij.

De verbinding tussen al deze verhalen zijn onze gezamenlijke waarden: toewijding, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Deze waarden zorgen ervoor dat jij veel vrijheid hebt om zelf de zorg te organiseren, temidden van de veiligheid van een krachtig team. 

Fiets&Visie

Op de fiets naar je werk, wel zo fijn. Maar dichtbij betekent bij Livio zoveel meer. In onze visie zetten we de mens als individu centraal.

Lef&Leren

Kantoortijgers bewonderen jouw lef. En terecht, dagelijks zijn tientallen mensen voor hun meest persoonlijke handelingen en wensen afhankelijk van jouw deskundigheid en jouw keuzes. 

Sneakers&Samen

Die tienduizend stappen per dag? Tja... in de zorg haal je die op je sloffen. Bij wijze van spreken dan, want als jij lieve toffe sneakers draagt is dat prima.

Koffie&Keuze

Koffie. Eén woord kan heel veel zeggen, dat weet jij als geen ander. Voor een cliënt betekent koffie tijd, aandacht en begrip. En in je werk?

Taak&Tachtig

Logisch toch dat iemand met tachtig jaar levenservaring jouw takenlijstjes niet zo belangrijk vindt? Waar het om gaat is dat jij het mogelijk maakt dat jouw cliënt het leven ten volle kan leven.

Taart&Team

Taart eten met een arts of een fysiotherapeut? Bij Livio dagelijkse kost. Nou... misschien niet de taart, want dan groeien we te hard.