Werken in een van de woonzorgcentra van Livio? Een goed idee!  

De zorgvraag in Nederland verandert. Als Livio spelen we hier op in door onze woonzorgcentra te vernieuwen en aan te passen. Van gespikkelde zorg, waarin cliënten met verschillende zorgvragen door elkaar wonen, naar geclusterde zorg waar cliënten met een zelfde zorgvraag bij elkaar wonen.

Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen

Om deze verandering door te voeren in onze woonzorgcentra, zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Binnen de Woonzorgcentra (WZC) bieden we als team onze bewoners de ondersteuning die nodig is, om hen het leven te laten leiden dat past bij hun persoonlijke mogelijkheden en voorkeuren. Dit doen we als team samen met mantelzorgers en vrijwilligers, gericht op de specifieke zorgvraag van onze cliënten.

Want bij Livio geldt: Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen! 

Zorgvragen bij elkaar

In onze woonzorgcentra wonen bewoners met dementie, lichamelijke aandoening of een thuiszorgvraag. Bewoners met vergelijkbare zorgvraag wonen bij elkaar, ieder in een eigen appartement. Onze zorgteams bieden de bewoners persoonsgerichte zorg, maar hebben elk een eigen specialisme (dementie, somatiek of thuiszorg).  

mevrouw met microfoon

Kom jij je ontwikkelen bij Livio?

Binnen de WZC is er veel aandacht voor zowel individuele- als teamontwikkeling. Veel word je ‘on the job’ geleerd en tijdens intervisie momenten. Daarnaast biedt Livio middels de Livio Academie ook opleidingen, trainingen en e-learnings aan. Volop mogelijkheden dus om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis te verbreden! 

Ben jij enthousiast en wil jij met onze collega’s samen een fijn team vormen? Kijk dan bij onderstaande zorgvormen wat ze inhouden en welke vacatures er openstaan. Je aanstaande collega’s worden blij van fijne en professionele collega’s die hun team komen versterken!  

Dementiezorg

Wil jij meer weten over dementiezorg bij Livio of wil jij werken met een gedreven team binnen onze intramurale dementiezorg locaties? Klik op onderstaande link en ontdek welke mogelijkheden er zijn!

Somatiek

Wil jij meer weten over somatische zorg bij Livio of wil jij werken met een gedreven team binnen onze intramurale somatiek locaties? Klik op onderstaande link en ontdek welke mogelijkheden er zijn! 

Thuiszorg

Wil jij meer weten over thuiszorg bij Livio of wil jij werken met een gedreven team in één van onze locaties? Klik op onderstaande link en ontdek welke mogelijkheden er zijn!