Werken in dementiezorg bij Livio

Dementiezorg bij Livio, wat houdt dat nu precies in? Bij Livio kiezen we er voor om bewoners met eenzelfde zorgvraag binnen een kleinschalige woongroep zorg te bieden.

Voor bewoners met dementie zijn er huiskamers gecreëerd. De huiskamer is een warme plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten en waar activiteiten plaatsvinden.

Belevingsgerichte zorg

Er wordt belevingsgerichte zorg geboden, hierin staat de beleving van de bewoner centraal. Als medewerker met affiniteit voor deze doelgroep is het mooi dat je je volledig kunt richten op de zorg van bewoners met dementie. Ook is er ruimte jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van dementie en belevingsgerichte zorg.

Locaties met dementiezorg

Niet alle locaties van Livio bieden dementiezorg. Hieronder lees je op welke locaties deze vorm van zorg wél wordt geboden wordt. Wil jij graag werken op één van deze locaties? Via de link kom je meer te weten over de locatie en kun je meteen solliciteren op een functie die bij jou past! 

De Broekheurnerstede

Ontdek wat het werken op de Broekheurnerstede in Enschede zo bijzonder maakt! Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren. 

De Hatteler

Ontdek wat het werken op de Hatteler in Enschede zo bijzonder maakt. Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren! 

mevrouw met make-up
mevrouw met boek